Drive-in shows:

Wekelijks verzorgen wij drive-in shows voor diverse gelegenheden. Verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten, schoolfeesten en evenementen. Wij hebben altijd de passende show voor iedere locatie en groepsgrootte.

 

Muziek:

Er is niets belangrijker aan een drive-in show dan de juiste muziek. Onze allround-DJ (DJ Bas) heeft een brede muziekkennis en ervaring met veel verschillende feesten/evenementen. Daarmee spelen we in op de gasten!

 

Swingen op hits uit de 70’s & 80’s, dansen op de hotste hits van dit moment! Een vleugje rock? Of meezingen met de bekendste Nederlandstalige hits… alles is mogelijk! Daarnaast horen we graag jouw favorieten en wensen. Daar houden we dan uiteraard rekening mee.

 

Volume:

Het volume is altijd een belangrijk punt. Iedereen moet het gezellig hebben, dus ook de mensen die niet de hele avond staan te swingen op de dansvloer. Zij moeten aan de rand daarvan goed met elkaar kunnen praten, maar ook genieten van de muziek waar de vloer op los gaat.

 

Kwaliteit:

Onze drive-in show is uitgerust met professionele apparatuur. Kwaliteit staat voorop dus daarom alleen A-merken: Een Electro-Voice geluidsset, Pioneer DJ-Booth en licht van Showtec en Martin.

 

Regio:

Wij leveren drive-in shows in de regio: Zundert, Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Roosendaal en Tilburg. Intresse, maar is de jouw feestlocactie buiten deze regio’s? Geen probleem! Zonder meerprijs leggen we meer kilometers af om ook jouw gelegenheid van entertainment te voorzien.

 

 

 

Benieuwd?

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.