Wij verzorgen jullie huwelijksfeest!

Gefeliciteerd! Jullie zijn onderweg naar de mooiste dag van jullie leven: de bruiloft. Een dag die volledig in het teken staat van de liefde. Maar bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een goed feest! En daarbij hoort muziek.

 

Sinds 2018 is Bas Stoffelen Entertainment onderdeel geworden van The Wedding DJ. Een unieke samenwerking tussen verschillende DJ's uit de trouwbranche. 

 

The Wedding DJ zorgt voor een knallend einde van jullie huwelijksdag. Ons team van allround dj's heeft ruime ervaring in het draaien van feestavonden. De afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij honderden huwelijksfeesten in Zuid-Nederland. Onze hoofdvestiging is in Etten-Leur met nevenvestigingen in Breda, Tilburg, Zundert en Goes.


100% DJ Garanatie

'Wat nou als onze DJ ziek is?' Deze vraag staat zeker in de top 3 van vragen die wij regelmatig krijgen. Logisch, want je wil dat jullie bruiloft goed geregeld is. Als je bij ons een bruiloft DJ boekt dan zorgen wij dat er altijd een DJ aanwezig zal zijn om een top feest te bouwen. Wij noemen dit de 100% DJ garantie.

Wij draaien de muziek die jij of jullie gasten willen horen. Wij zijn geen 'club' of 'café' dj's die vaak hun eigen muziek draaien. Vooraf maken we, indien gewenst, uitgebreide afspraken over de muziek die gedraaid mag worden. Door het maken van goede afspraken kom je nooit voor verrassingen te staan.

 

Veel leuker is om over de muziek na te denken die jullie willen horen. Ook wel de must nummers genoemd.

Het is helemaal niet erg om muziek door te geven die wij moeten draaien.

Wat is er nou fijner om die topper te draaien waar jullie vriendengroep helemaal op los gaat.

 

Benieuwd hoe jouw huwelijksfeest met The Wedding DJ er uit kan zien? 

 

 

Jullie wensen staan centraal.

In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Graag wil ik jullie uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vraag meer informatie aan voor jullie mooiste dag.